A MÉREGANYAGOK KIVEZETÉSE A SZERVEZETBŐL OLCSÓN

 In Spórolj az energiával

A szervezetben felhalmozódott méreganyagok megbetegítenek

Okozhatnak a teljesség igénye nélkül: bőrbetegségeket, hajhullást, emésztési széklet problémákat, ízületi betegséget, fejfájást, fáradtságot, allergiát, valamint legyengítik az immunrendszert.

méregtelenítés

         A reikis víz méregtelenít

Minden, amivel érintkezünk, amit megeszünk, amit megiszunk, amit magunkra kenünk vagy  amit belélegzünk, tele van méreganyaggal. Ezeknek a listája nagyon hosszú. Sokkal több mérget kapunk, évekkel ezelőtt és ezért manapság reflektorfénybe került, a méreganyagok kivezetése a szervezetből.

Sajnos a szervezetünk természetes méregtelenítése nem elegendő, nagyon túlterheltek vagyunk, mivel ezek elraktározódnak, legfőképpen a zsírszöveteinkbe.

A világon milliárdokat költenek az emberek a méregtelenítésre, a reiki alkalmazásával mindezt ingyen el tudod végezni, mivel a reiki módszer remek megoldásokat kínál a méregtelenítésre: Mi a reiki erről olvashatsz a reikidunavarsány.hu honlapon.

A reiki kezelés feloldja a méreganyagokat, és kivezeti a szervezetből, ami szintén a gyógyulási folyamat része. Jobb lesz a vér és a nyirokkeringés, és megkönnyebbül az egész szervezet.

Minden időben, ránk fér a kiadós méregtelenítés. Mivel az élelmiszer adalékok, a gyógyszerek, amelyeknek majdnem mindegyike, alacsony dózisú méreg, ezek kivezetése minden időszakban szükséges. A reiki kezelés, feloldja az energia blokkokat és a méreganyagokat is, amelyeket kivezeti a szervezetből, mindkettő a gyógyulási folyamat fontos része.

Videó a reiki kezelésről: https://youtu.be/uXIg733KLOs

Jobb lesz a vér és a nyirokkeringés, és megkönnyebbül az egész szervezet. A Gendai Reiki tanfolyamon tanulunk eredeti, speciális gyakorlatokat, amelyeket a reikit megalapító Mikao Usui sensei dolgozott ki, és amelyek a méregtelenítést szolgálják, ilyen a Hara kezelés a Tanden Chiryo Ho és a Gedoku-ho, gyakorlatok

Nagyszerű lehetőség az ivóvíz tisztítása és feltöltése reiki energiával az Elvágás tisztítás Jakiri Joka Ho gyakorlattal.

Reiki energiával feltöltött víz készítéséről, itt láthatsz egy videót: https://youtu.be/7CwWF1H88v8

A módszer hatása először úgy jelentkezik, hogy nagyon sokat kell kimenni a mosdóba, sötétebb lehet a vizelet és hígabb lehet, a széklet.

méregtelenítés

A méregtelenítő zöldséges italodat, gyógyteádat is kezeld reiki energiával, mert fokozza a hatásukat. Ha rendszeresen iszod a reikis vizet (teát, és más folyadékot), egy két hét után visszatér, viselés gyakoriság a normálisra. Használhatod a módszereket magadon, akár másokon, segítve a méregtelenítés folyamatát. A gyakorlatok nagyon egyszerűen megérthetők, és az alkalmazásához csupán egy hiteles reiki mester-tanár behangolása szükséges, hogy megnyíljon az energia rendszered a reiki energiára.

 A leghatékonyabb, lehetőség a toxinok kivezetésére, ha a reiki kezelés előtt és után a megiszol 2 deciliter energiával feltöltött tiszta vizet. A gyakorlatok elvégezhetők egy normál kezelés részekén vagy önállóan használva. Nagyon fontos a kellő mennyiségű tiszta víz fogyasztása.

Ahogyan a vizet feltöltöd reiki energiával, hasonlóan lehet eljárni az ételeiddel, és nagyon fontos a mikróban melegített (halott) ételek rezgéseinek visszarendezése, ismét élővé változtatása. Javaslat, melegítsd 60 fokra a maradék ételt, hogy a felszaporodott baktériumok nagy része elpusztuljon. Amíg az étel visszahűl, addig az Elvágás tisztítás reiki gyakorlatot el tudod végezni.

A méregtelenítést támogatja, a laikus talpmasszázs is, aminek fogásait, amikor igény van rá, a reiki klubban megmutathatom. Minden szerdán 18 órától a Dunavarsány Viola utca 28 alatt klubnap. 

Szintén egy remek megoldás a méregtelenítésre a szódabikarbónás lábfürdő, amelynek a vizét is, lehet reiki energiával kezelni. Egy kis lavórban 3-4 liter meleg vízben old fel 3- 4 evőkanál a bikarbónát. Készíts oda, egy törülközőt a kezed közelébe. Ezután helyezkedj el kényelmesen, és tedd mindkét lábad a vízbe. 20-30 perc alatt a sok salakanyag távozik, és friss leszel! Ha tovább szeretnéd végezni, készíts oda forró vizet és önts utána, amikor lehűlt a víz.

Jó egészséget kívánok.

 

 

 

Recommended Posts
káros szokásokegészséges ételek