Káros szenvedélyek ártanak és sok pénzbe kerülnek

Dohányzás, túlzott alkohol fogyasztás, vagyis a piálás, drog, túlzott evés, (angyalföldi szlengben zabálás) sok pénzbe kerül, és az egészségünket megrontja. Ezek a szenvedélyek könnyen a szokássá válhatnak, de leszokni, megszabadulni tőlük sokkal nehezebb, van aki úgy gondolja lehetetlen. Az általam javasolt módszerek segíthetnek megszabadulni ezektől. A leszokás azért nehéz, mert a bennünket felépítő sejtek mindenre emlékeznek és a tudatuk megegyezik a tudatalattival. Eric Nestler  és más sejtbiológusok megállapították, hogy a sejtmemória élet és halál ura. A sejtek memóriáját át kell írni, hogy a szenvedélyeket elengedjék.

1.- Dohányzás: legtöbben gyerekkorban kaptunk rá, mert az olyan felnőttesnek tűnt. Nagy segítség a leszokáshoz a módszer, amely a reiki és az agykontroll együttes alkalmazása.

Javasolom, hogy az alábbi módszert alkalmazd

Káros szenvedélyek ártanak

Ezt a képet mentsd le, nyomtasd ki és írj alá saját szöveget, például:

Én ……….írd ide a nevedet,…………..írj ide egy hónapnál távolabbi időpontot, elhagyom a dohányzást. Volt aki azt írta a mocskos bagózást véglegesen befejezem. Írtak még cifrábbakat is.

Időpontnak nem szerencsés a január 1 és az április 1 sem. Az nagyon fontos, hogy a varázsigédet amit kitaláltál, minden rágyújtásnál mond el. Ne hagyd abba hamarabb, mint a megjelölt dátum.

Ha van reiki behangolásod, akkor a képet és a bagót is kezeld energiával, miközben a mondókát mantrázod. Nagyon sok embernek segített már ez a módszer.   

Mi a reiki olvass erről többet

 

2.- A túlzott piálás szenvedélye is hasonlóan alakulhat ki. Erről szerintem könnyebb leszokni, de az a nehézség, hogy a mértékletes, alkalmi, nem rendszeres alkoholfogyasztás, a jó társasági hangulat része lehet, lazábbak leszünk. A visszafogott problémáinkat könnyebben megosztjuk a barátainkkal, és ez által feloldjuk azokat és megszabadulhatunk tőle.

Én gyakoroltam ezt a szenvedélyt is, de reiki módszer folyamatos használata, észrevétlenül segített ettől is megszabadulni. Aki sokat reikizik előbb utóbb elfelejt piálni. Amikor családi esemény van akkor nyugodtan ihatok alkoholt mértékkel, a visszaesés veszélye nélkül.

A dohányzásnál alkalmazott módszer nagyon sokat segíthet. Ezt a képet borosüvegekből állítottam össze egy barátomnak. A képet mentsd el nyomtasd ki és alá írj saját varázsigét.

Bor

Én ……….írd ide a nevedet,…………..írj ide egy hónapnál távolabbi időpontot, elhagyom az alkohol fogyasztást.

Ne hagyd abba hamarabb, mint a megjelölt dátum.

Ha van reiki behangolásod, akkor a képet és a piát is kezeld energiával, miközben a mondókát mantrázod. Nagyon sok embernek segített már ez a módszer. 

 

3.- Zabálás: szintén saját tapasztalat, 2012-ben 96.5 kilót mutatott a mérleg, a reggeli mérésnél, ami a 172 centi magassághoz enyhén szólva sok volt. Elkezdtem gyógyító meditációs videókat feltenni a Youtube-ra, a reiki és az agykontroll módszereit alkalmazva, sok betegséggel kapcsolatban.

Az első volt a „FOGYÁS INGYEN”, majd következtek a többiek. Később két fajta CD-t készítettem, amit egyszerűbben lehet használni. Ezeket nagyon sokszor kellett felmondani vágni, zenével szerkeszteni. Sok esetben, amikor teljesen kész volt, derült ki, hogy lehet kezdeni előröl. Hatására lefogytam 15 kilót, ami nem jött vissza, és elmúltak olyan betegségek is, amelyekről úgy gondoltam, hogy a korral járnak. Olvass többet erről 

Kattints a linkre nézd meg a Youtube videót. 

Több  videó található a  reikidunavarsany.hu honlapon az agykontroll menű alatt.

4.- Drogozás: személyesen nem próbáltam soha. Azonban egy tanárnő a rák végstádiumában, már csak morfiumot kapott orvosától a nagy fájdalmak miatt, ami mellett még heroinra is rászokott. Valami csoda folytán meggyógyult, de a drog függősége az megmaradt. Két alkalommal volt drog elvonó kúrán, sajnos eredménytelenül. Hozzám fordult, és elkezdtünk a skypeon tanulni a reiki módszer első fokozatát. Amikor bevonult a harmadik drogelvonóra, azt mondta nekem, biztos vagyok benne, most sikerülni fog. Azóta több év eltelt és teljesen rendben van, kigyógyult a kábítószer függőségéből. A reiki távoli online tanulás nem gyorstalpaló módszer addig foglalkozok a tanulóval ameddig igényli, akár évek is részt vehet a csoportos gyakorlásokon.