Káros földsugárzások elektrószmog vizsgálata fontos az egészség miatt.

A káros földsugárzások megbetegítenek. Tanítóm Lajos atya Lazarista pap azt mondta: az úgynevezett gyógyító beleértve a tanult orvost is, a sötétben tapogatózik ezek vizsgálata nélkül. A mérésük szubjektív, amihez kell alap érzékenység, amit fejleszteni lehet. Nagyon hálás vagyok, hogy nekem ez megadatott és ezt 1986 évtől folyamatosan gyakorlom. Erről olvass részletesen, kattints ide

Az elektroszmog a modern életünk része, így abban kell élnünk, de védekeznünk lehet ellene, mert soha nem szokik hozzá a szervezetünk. Minden sejtünknek, mérhető bioárama van. A kutatók megállapították, hogy az elektromos vezetékek, elektromos eszközök, készülékek használat közben, készenléti üzemmódban, de még kikapcsolt állapotban is árammezőket hoznak létre, ezek zavart okoznak az energiarendszerünkben. Az elektromos kisugárzás és annak mágneses hatása feltölti a környezetben lévő tárgyakat, fémeket (épület vasalásokat, állólámpákat), nagy könyvespolcokat, stb. Így a földeletlen szerkezetek környéke is veszélyes az egészségünk szempontjából. Az elektrószmogot műszerrel mérjük, amikor a káros fölsugárzások mérésére kérnek fel bennünket.  

Káros földsugárzások elektrószmogDr. Masaru Emoto (nézd a neten, A víz üzenetei című videót) a kísérleteivel igazolta, hogy az elektromos terek megváltoztatják a bennünk lévő folyadék szerkezetét. A lefényképezett szép, víz kristályok az elektromos terek, és a földsugárzások hatására szétestek. Már a közelünkben egy méterre lévő elektromos vezeték sugárzásának hatására is, a vér szerkezete megváltozik, ami betegségek előidézője lehet. Hasonlóan károsak a fölsugárzások számos fajtái, ha túl sokat tartózkodunk benne, azok megbetegíthetnek, főleg, ha gyenge az immunrendszerünk. A földsugárzás, elektromos-sugárzás, együttes hatásai: a vezetékek kisugárzásával és a gerjesztett mágneses térerősséggel együttesen károsító hatásúak. Nagyon fontos, hogy ingerszegény helyen aludjuk, mert csak így tudunk megfelelően regenerálódni, megfelelően kipihenni magunkat. Súlyos betegeknek, kötelező lenne ezeket betartani, hogy a gyógyulásuk reményteli legyen.

Sejtjeink az igen gyenge jelekre is érzékenyek, ahhoz sincs hozzászokva az immunrendszerünk.

Javaslatok:Káros földsugárzások elektrószmog
A wifi-t, amikor nem használjuk, de legalább éjjelre kapcsoljuk ki. Fontos a televízió, a számítógép monitorok a lecserélése LCD rendszerűre, amelyek kis teljesítményűek. Az asztali PC komputernek, a nyomtatónak két méterig erős az elektromos és mágneses zavaró hatása, a billentyűzet, az egér 20 centiig erős az ártó sugárzása. A Laptop, használata, kis teljesítménye miatt sokkal kedvezőbb. Nagyon veszélyesek a hosszabbítók, főleg a hálószobában, szüntessük meg, vagy húzzuk ki a konnektorból éjszakára.
A mobiltelefonok is, jelentős teljesítményt sugároznak ki. Hangosítsuk ki, hogy távolabb kerüljön tőlünk, vagy használjunk head-set-et. A fejre mutató olvasólámpa, nagy károkat okoz, főképpen, ha kompakt égőt használunk. Az éjjeliszekrényen iKáros földsugárzások elektrószmognkább legyen egy Ledes elemes lámpa, ha éjjel ki kell menni. Minden, ami elektromos legyen messze a fekvőhelytől, ami közel van, húzzunk ki a konnektorból. A modern TV pár méterre nem ártalmas.

Minél gyengébb valakinek az immunrendszere, minél hosszabb ideig éri, minél több, és minél erősebbek a sugárzások, annál előbb, és annál súlyosabban betegszik meg. Különösen gyermekeknél a gyors sejtképződés miatt, a terhelések kockázata, sokkal nagyobb. Az amalgámtömések, a fém koronák, az ékszerek, a piercigek, a fém implantátumok, a pacemakerek, fém-csatok stb, olyanok mint az antennák, és gyorsan feltöltődnek.

Az egészséget nem megszerezni, hanem megtartani kellene, de betegség esetében a terápia sikertelen marad, ha nem változtatjuk meg, vagy nem zárjuk ki a környezeti, megbetegítő hatásokat, így ez elektromos- és elektromágneses sugárzásokat. Nagyon meggondolandó, az elektromos, főképpen az infra-fűtés beszerelése a lakásba, mivel nagy teljesítmény miatt nagyobb a károsító hatása. A Nap energiájának napkollektor, napelemekkel kombinálva minden fűtési megoldásnál egészségesebb és környezetkímélőbb.

A modernebb mikró hullámú sütők már jobban szigeteltek,de ajánlatos, hogy működés közben álljunk távolabb a készüléktől. A mikró nagyfrekvenciás rezgései az élő szervezetnek idegenek, és nem tisztázott milyen zavarokat okozhat, de a Reiki első fokozatán megtanulható, az ELVÁGÁS TISZTÍTÁS gyakorlat, amellyel a melegített étel, ismét élő étellé változtatható   

Dunavarsányi reiki klub látogatás is remek lehetőség az elvesztett energia pótlására, ahol ha kéred kimérjük a hálóhelyed káros földsugárzásait is. Védjük magunkat legalább, napi 1000 mg-os C-vitaminnal, aszkorbinsavval, amit az italunkba oldjunk fel.