Usui Reiki a testi lelki gyógyulásért használható.

A reiki gyógyító módszer, nagyszerű lehetőség az életenergiánk feltöltésére, az öngyógyító képességek beindítására.

A legfontosabb energia az életünkben a vitalitás, vagyis az életerő, az életenergia. Ha kevés van belőle, akkor ki vagyunk téve betegségeknek. Mi emberek életenergiánk, az univerzum rezgéseivel működik, amellyel éjjel mély alvás alatt töltődünk fel. A rohanó stresszes életük miatt az életenergiánk folyamatosan lemerül. Remek, nagyon olcsó, megfizethető lehetőség, az életenergiánk feltöltésére a reiki módszer, amely egyszerű és nagyszerű

Nagy haszonnal jár a reiki megtanulása, abban az esetben, ha a mindennapokban használjuk. Olvass többet a tanfolyamokról reikidunavarsany.hu honlapon. A reiki módszer lényege, a behangolás, az energia rendszer megnyitása, amelyet a reiki mestertanár végez. Ezután az egyszerűen megérthető eredeti gyakorlatokkal az életenergia befogadása korlátlanul lehetséges. Nagyon fontos, hogy a behangolást végző reiki tanár hiteles legyen és ne saját magát, hanem az eredeti reikit tanítsa.

Egyszerű magyarázat: a fizikusok ma már egyetértenek abban, hogy az egész világmindenség rezgésekkel működik, beleértve még a fényt is. Kísérlettel bizonyított, hogy a megfigyelő emberi tudat megváltoztatja a fény viselkedését, amely hol rezgés, hol hullámtermészetű. Így született meg Albert Einstein kvantumelmélete, amely szerint az egész univerzum energia, és az energia és az anyag egymásba átváltható és a tudattal befolyásolható. Ez teszi lehetővé, hogy a reiki energia befogadásakor, csak kérni, hogy a lelki és testi betegségek meggyógyuljanak, így megjavul az életminőség, és elérhető az egészséges, boldogság állapota. 

Usui Reiki a testi lelki gyógyulásértA reikivel lehet találkozni a Dunavarsányi reiki klubban, ahol az energia kezelés, és a hálóhely káros földsugárzás mérése az aurából, ingyenes. A reiki tanfolyam első fokozatáról, itt olvashatsz. Nem hiszel a módszerben? Tapasztalatom szerint az emberek 90%-a nem hitt benne, de amikor megtapasztalja a hatását a a reiki kezelés után megváltozik a véleményük. A reiki kezelés megnyugtatja, elvarázsolja az érdeklődőt, és azon nagyon csodálkozik, hogy miért nem kell fizetni érte. Tehát spórolni lehet, és megemlítem, hogy a távollévő betegeknek küldünk reiki gyógyító energiát, szintén ingyen. Meg lehet tanulni az eredeti reiki tanfolyamom.  

Usui Reiki a testi lelki gyógyulásért

Wagner Lajos reiki mester tanár vagyok, és az életcélom, hogy a hozzám forduló betegek gyógyulásáért, minden tőlem telhetőt megtegyek.

Fiatal, mindössze 29 éves voltam 1971 évben, amikor súlyos fekélyes vastagbél gyulladás miatt műtétet javasolt a sebész orvos. Egy alternatív gyógyító személy javasolta, hogy kozmikus energiával javítani lehet az állapotomon. Kaptam energia kezeléseket, amitől az állapotom lényegesen javult, és a műtét elmaradt. A kezelések alatt nagy nyugalmat és melegséget éreztem. Ez az esemény a műszaki materiális szemléletemet alaposan megváltoztatta. Megtapasztaltam, hogy létezik, valami nem látható, megfoghatatlan energia, ami segíti az embereket. Tanultam ezeket és hasonló módszereket több tanártól és én magam is elkezdtem segíteni a hozzám forduló embereket. Amikor jöttek a jó eredmények, az nagy örömmel töltött el engem és a tanítványaimat is. A Reiki módszert több tanártól tanultam, és mindig azokat a módokat alkalmaztam amelyek a legsikeresebbeknek bizonyultak.  Vezettem reiki klubot Budapesten 2005 – 2010 évig, és 2008 januárban megalapítottam a Dunavarsányi Reiki közösséget. A családi házamban egy különálló épületben reiki klubot hoztam létre, amelyben minden héten fogadtuk az embereket. A fejlett reiki tanítványaimnak nagyon hálás vagyok azért a sok segítségért, mert részt vettek a reiki kezelésekkel a elérni a remek sikereket.

Sajnos nem vagyok mindenható, de sok jó gyógyulási eredmény van. A legtöbb levélíró, elérhetősége is ott van, tehát ha hasonló beteg vagy, írhatsz nekik. Javasolom, hogy olvasd a honlap vendégoldal menüjét. Ha a tanfolyamok linkjére kattintasz, a cikk olvasása után, vagy előtt, el tudsz navigálni a VENDÉGOLDAL-ra és az alatt a VIDEÓK GYÓGYULÁSOKRÓL menü pontra.  

Nagyon kevesen vállalkoznak videó interjúra, néhányat láthatsz a videók között. Ezek között több olyan krónikus betegség lényeges javulása, vagy teljes gyógyulása van, amelyek gyógyíthatatlannak van kikiáltva.  Ez úgy lehetséges, hogy a reiki együttműködik az orvoslással.