Gendai Reiki a testi és lelki betegségek gyógyulásért.

 In Egészséged javítása, Életenergiád pótlása, Lelki haszon meditációk, Spórolj az energiával

A reiki gyógyító módszer, nagyszerű lehetőség az életenergiánk feltöltésére, az öngyógyító képességek beindítására.

Reiki mester tanár

  Hiroshi Doi japán reiki mester

A legfontosabb energia az életünkben a vitalitás, vagyis az életerő, az életenergia. Ha kevés van belőle, akkor ki vagyunk téve betegségeknek. Mi emberek életenergiánk, az univerzum rezgéseivel működik, amellyel éjjel mély alvás alatt töltődünk fel. A rohanó stresszes életük miatt az életenergiánk folyamatosan lemerül. Remek, nagyon olcsó, megfizethető lehetőség, az életenergiánk feltöltésére a reiki módszer, amely egyszerű és nagyszerű

Nagy haszonnal jár a reiki megtanulása, abban az esetben, ha a mindennapokban használjuk. A reiki módszer lényege, a behangolás, az energia rendszer megnyitása, amelyet a reiki mestertanár végez. Ezután az egyszerűen megérthető eredeti gyakorlatokkal az életenergia befogadása korlátlanul lehetséges. Nagyon fontos, hogy a behangolást végző reiki tanár hiteles legyen és ne saját magát, hanem az eredeti reikit tanítsa.

Egyszerű magyarázat: a fizikusok ma már egyetértenek abban, hogy az egész világmindenség rezgésekkel működik, beleértve még a fényt is. Kísérlettel bizonyított, hogy a megfigyelő emberi tudat megváltoztatja a fény viselkedését, amely hol rezgés, hol hullámtermészetű. Így született meg Albert Einstein kvantumelmélete, amely szerint az egész univerzum energia, és az energia és az anyag egymásba átváltható és a tudattal befolyásolható. Ez teszi lehetővé, hogy a reiki energia befogadásakor, csak kérni, hogy a lelki és testi betegségek meggyógyuljanak, így megjavul az életminőség, és elérhető az egészséges, boldogság állapota. 

reiki kezelésA reikivel lehet találkozni a Dunavarsányi reiki klubban, ahol az energia kezelés, és a hálóhely káros földsugárzás mérése az aurából, ingyenes. A reiki tanfolyam első fokozatáról, itt olvashatsz. Nem hiszel a módszerben? Tapasztalatom szerint az emberek 90%-a nem hitt benne, de amikor megtapasztalja a hatását a a reiki kezelés után megváltozik a véleményük. A reiki kezelés megnyugtatja, elvarázsolja az érdeklődőt, és azon nagyon csodálkozik, hogy miért nem kell fizetni érte. Tehát spórolni lehet, és megemlítem, hogy a távollévő betegeknek küldünk reiki gyógyító energiát, szintén ingyen. Meg lehet tanulni az eredeti reiki tanfolyamom.  Olvass többet erről a reikidunavarsany.hu honlapon.

Gendai reiki tanár

Wagner Lajos reiki mester tanár vagyok, és az életcélom, hogy a hozzám forduló betegek gyógyulásáért, minden tőlem telhetőt megtegyek. Sajnos nem vagyok mindenható, de sok jó gyógyulási eredmény van. A legtöbb levélíró, elérhetősége is ott van, tehát ha hasonló beteg vagy, írhatsz nekik.

Nagyon kevesen vállalkoznak videó interjúra, néhányat láthatsz a videók között. Ezek között több olyan krónikus betegség lényeges javulása, vagy teljes gyógyulása van, amelyek gyógyíthatatlannak van kikiáltva.  Ez úgy lehetséges, hogy a reiki együttműködik az orvoslással. 

 

Recommended Posts
napkollektorok a házonMikróhullámú sütő ártalmas